Full rulle

Landade innanför dörren för en stund sedan och kunde äntligen andas lite! Den här dagen har verkligen gått i ett.. Började med att jag trodde att jag försovit mig deluxe (vaknade 7.24 och skulle börja 7.30), men det visade sig att jag glömt ställa om väckarklockan. Bra start på dagen liksom. 
Jobbade iaf 7.30-11, då det var dags att ta in ponnyer för kursen. Eller ja, jag tog fem minuters rast också eftersom vi har en halvtimmes frukostrast på morgonen. Men eftersom vi var så sena med stallet så hoppade jag stora delar av den. 
Hade kurs sen 11.30-12.30, och kommande halvtimme plockade vi in resten av hästarna. 
Vid 13 red jag bästa Elton med grym hjälp av bästa Lollo! Höll på riktigt på att dö för att det var så jobbigt, men bättre blev han iaf även om det är himla knepigt att både hålla honom låg i nacken och med bakbenen under sig! 
Men han är ju fantastisk iaf :*

Kom väl in i stallet fem i två och dumpade Elton till Sanne som tog hand om honom och jag gick in i ridhuset för att ha privatlektion. Sen fortsatte dagen rulla på med lektioner fram till halv 7. Avslutade med rykt- och mysstund med Elton. Bästa stunden på hela dagen! 

Imorgon har jag kurs igen med barnen och sen ska jag och Hannah rida ut! Har påbörjat mitt testamente, bäst jag hinner klart innan imorgon kl 13! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0