Long time no seen

.. och ingen är förvånad. 
Allt rullar på. Jobbar och sliter, försöker återfå motivationen till ridningen och jobbar på att kämpa mig iväg till gymet just nu. 
 
Sedan sist har jag hunnit med en trip till New York. En fantastisk resa som jag helst inte ville avsluta. Älskar den staden. Älskar kontrasterna mellan träden och skyskraporna i central park, gå runt och titta på alla möjliga olika sorters människor, och aa, you name it. Framförallt så var det skönt att lämna allt och få lite distans till allt här hemma. Om så bara för några dagar, så var det precis vad som behövdes just nu. Eller ja, ska jag vara ärlig så hade jag nog stannat där för gott. Hade kanske varit bäst så för att alla ska bli nöjda ;)
 
Ridningen går ju sisodär. Har bara ridit ponny sista tiden, vilket gör lite ont i mitt hjärta eftersom de är så små. Men de är gulliga! Har dock tänkt att jag ska hoppa över ridningen nu fram tills våra hemmatävlingar, eftersom man ändå bara är ivägen. Tjänar liksom inget på att rida när det enda jag gör är att flyttar på mig. Så som sagt, nu lutar det åt tre veckor utan ridning. 
Dock insåg jag igår att jag egentligen borde rida, när man måste tänke efter en gång till för att komma fram till hur hästen flyttar benen i skänkelvikning i skritt. carro och jag satt hemma hos henne och planerade för nästa Minitrupps-träff, och jag kunde helt enkelt inte förklara hästens fotförflyttning utan att prova med fyra fingrar som fick vara ett ben vardera.. Jaja, det blir nog bra ändå.
 
Min egen träning går skitdåligt. Var duktig i New York och tränade på hotellets gym alla dagar utom en. men sen dess har jag inte varit på gymet alls. Ska ta med mitt fläsk och åka dit så fort jag har skrivit klart det här.
 
Jobbet då? Jo men det flyter väl på. Kanske inte askul att veta hur hatat man är av vissa människor. Men jag gör mitt jobb och har nu bestämt mig för att inte säga ett ord mer eller göra en cm mer än vad jag måste. För vad jag än säger eller gör så är det fel och "den enda jag förstör för är mig själv". Askalas faktiskt. Men men, det blir väl bättre. Om inte annat så får jag själv se till att det blir bättre, på ett eller anant sätt. 
 
Nej, nu ska jag sluta klaga och vara bitter. Kommande vecka jobbar jag måndag-fredag, så helgen blir helt stallfri som det ser ut nu. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freddi

Vad tråkigt att läsa om ditt jobb, så typiskt när man jobbar i stall. Hästmänniskor med åsikter precis överallt..! Själv är jag ensam anställd istället och det blir. Ja, rätt ensamt!

Fortsätt kämpa på, jag gillar fortfarande att läsa din blogg. Har läst den sen du tävlade din fina Dandy och det är ju ett tag sen nu! :)

2014-10-05 @ 16:10:01
URL: http://fkdressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0