Tro det eller ej..

Men idag har jag faktiskt ridit! Alltså inte bara ut i skogen, utan för första gången på sisodär nio veckor har jag befunnit mig i ridhuset till häst.
Fina lilla Missan fick bli stackars försökskaninen för att se om jag fortfarande kom ihåg hur man gjorde.. Lite minns jag allt, men finmotoriken och framförallt balansen var som bortblåst. Men Missan är snäll, blir inte arg för att jag gör fel och på slutet kändes det lite bättre än vad det gjorde i början. 
Äh fy alltså.. ridkänslan är som bortblåst. Nu börjar jag förstå varför jag bara fick ett G i dressyr på ridledarn ;)
 
Tömkört Elton har jag gjort också. Han kändes lite trött idag så vi tog det lite lugnare. Dessutom hade han lite annat att titta på eftersom det pågick en lektion samtidigt i ridhuset, och då blir han lite svår att få kontakt med. Har ju annars alltid varit helt själv i ridhuset, och då har han fullt fokus på mig och han är ganska lättarbetad och samarbetsvillig. Men idag fick vi jobba lite på fokuset, och när det väl var där så blev han fin och jobbade på bra. vi avslutade som vanligt med att klättra i backarna runt stallet. Främst för muskulaturens skull, men också för att han ska lära sig lyfta på benen över stock och sten. 
 
Imorgon är jag ledig, och tänkte faktiskt vara LEDIG då också. Kanske åker upp en sväng till stallet på em och tar Elton, lite beroende på vad klockan blir och så. 
 
Ett stycke gammal bild på fina lila tjejen <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0