Yoga

QD fick gå ett riktigt yoga-pass idag. Bara fokus på att han skulle vara rund och mjuk i båda sidorna och hela tiden följa med dit jag ville. 
Redan när jag tog tygeln sänkte han sig självmant och när jag joggade igång i trav fick han på glapptygel och valde själv den låga och runda formen. Känns så himla skönt att vi kommit så långt att han självmant väljer det läget från start! 
Överlag kändes han bra och väldigt mjuk. Galoppen är lite svårare eftersom jag måste hjälpa honom lite mer där, och dit har vi inte kommit i den runda och låga formen. Framför allt så åt vänstergaloppen svår, men det har ändå sina förklaringar och allt hänger liksom ihop varför det blir som det blir. Jag ger honom lite extra tid där så blir det bra. 

Jag red inte länge alls och han var inte ens lite varm under sadeln när jag kom in. Han får springa lite imorgon också, och även då med Annies ögon på oss. Det ger så himla mycket så det är värt varenda krona! Och det gäller ju att passa på nu när vi har möjligheten. 

Tyvärr missade jag min lektion eftersom jag skulle hålla lektion för Hedda och sessan, men Ester ska få springa lite på lina imorgon istället så hon inte är så pigg när hon ska gå med elever på lördag ;) 
Själv jobbar jag hela dagen imorgon och Annelie hämtar upp mig 05.53 imorgon bitti. Wehåå vad det är härligt med påsklov ;) men jag klagar inte, det är ju roligt med tävlingar. 


Bra arbetsfördelning idag - jag red och nettan putsade speglar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0