Life is great

Några dagar sedan sist, men så blir det ibland. Har hunnit dra igång på riktigt på jobbet med lektioner och igår promenerade jag 48000 steg = nästan 4 mil..! Tur jag fick avsluta med en skrittur med bästa barnen i strålande sol! Man kunde ha det sämre ;) 
Känns som att allt verkligen flyter på bra just nu! Tar vara på stunden för man vet aldrig när det vänder. 

Häromdagen flyttade en ny liten häst till oss. Eller ja, liten och liten.. Elton är ganska stor, och joppe är lite större..! Trist när man knappt kommer upp trots att man har pall :P 
Hur som, idag skulle han premiärridas och jag fick äran. Tog honom på lina först och sen hoppade jag upp. Snäll som ett lamm var han, trots att han inte är så gammal. Det var iaf en väldigt trevlig häst, okomplicerad och mjuk i både gång och mun. Tror att han med lite mer muskler kommer göra sig riktigt bra hos oss. Att han dessutom verkar så snäll är ju pricken över i, en ny Elton helt enkelt ;) 
Han ska få springa lite imorgon också. 
Imorgon är jag för övrigt ledig, men jag ska skjutsa mina päron till Arlanda vid fem på morgonen.. 😴 Kennie ska rastas, Joppe ridas och jag tänkte spana på EM från Aachen som sänds på SVT typ hela dagen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0