Variation

Har jobbat både igår och idag på Kersö. Sista svängen för den här gången eftersom jag börjar jobba på ridskolan igen på tisdag efter fem veckors semester. 
Igår gick raggan och Qui dressyr och Helge promenerade i skogen. Varken raggan eller Qui började på topp, men båda blev bättre mot slutet. 

Idag blev det riktig variation för min del. Började med Helge som skrittade ut i skogen och klättrade. Därefter var det Queen som gick dressyr. Alltså den hästen.. 😍
Avslutade ridningen med raggan som hade hoppning på schemat! Mamma var med och hjälpte till som hinderpersonal. Raggan kändes mycket bättre redan från början idag, så något bra måste vi ha gjort igår. Dock kändes hon lite trött, så vi tog inte jättemånga språng och försökte framförallt jobba lite effektivt med mycket skritt mellan sprången. 
Överlag så var hon jätteduktig och hoppade finfint hela tiden. Förra gången kom vi fel både en och två gånger, men idag kom vi rätt alla gånger. 

På tisdag börjar jag som sagt jobba igen  och efter jobbet ska jag till Kersö och rida raggan. Då blir det dressyr och på fredag ska vi hoppa igen! 



Så himla fint när man rider ner till vattnet på Kersö 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0