Årets sista dag

Jag spenderade den sista dagen 2015 i stallet, precis dom ungefär alla andra dagar det här året. 
VM-hoppning imorse som, efter lite vanligt kaos, gick riktigt bra. Nästan alla hoppade felfritt och det var väldigt fina och kreativa utklädnader. 

Därefter fick Jasper longeras en stund. Han har ju varit lite konstig sista veckan. Både vid ridning (red ju senast i fredags, och då kanske två varv i trav) och longering har han varit så matt. Det har sett ut ungefär som att han har influensa. Idag var han bättre, men han får jogga på i sin långsamma trav tills han får lite egen motor. Vi ser det som något bra, att han lär sig att inte alltid ta ut sig till 100% vid varje pass. 
Jasper fick en ordentlig nyårsrykt och sen var det Gabbes tur. Han fick också en ordentlig rykt och sen red jag ett pass i ridhuset. 
Han kändes väldigt bra idag också. Jag har ju ändå ridit honom en del under de här åren jag jobbat på vällingby, men det är först nu jag verkligen börjar förstå hur man gör! Himla typiskt då att han snart flyttar 😉 
Det är iaf väldigt roligt att rida gabbe när man känner att man har kontrollen. Har man inte kontrollen då är det more or less omöjligt :P 


Fina fina Gabby ❤️ 
Vi har ju faktiskt tävlat tillsammans en gång, men då var det lite dåligt med bromsvätska i motorn tror jag!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0