Gabbelito och nyårspynt

Så var det snart slut på det här året också. 364 dagar har hunnit passera sedan förra årets nyår och nu är det bara en ynka dag kvar. 

Jasper vilar sig fortfarande i form men har fått jogga lite på lina och ska fortsätta med det över helgen också. 
Vi har haft lite lätt kaos i stallet den här veckan eftersom det är så många privatlektioner. Så vi som jobbat har ju både haft stall och lektioner, på den tiden slm vi vanligtvis bara har stall. Som tur är så har vi haft grymma kids till vår hjälp. 
Idag var ju också en sån dag med massa lektioner på förmiddagen. Det gjorde ju att vi inte kunde rida vår lektion innan lunch, vilket också innebär att vi båda två inte kunde rida lektion efter lunch eftersom jag även skulle hålla en lektion under eftermiddagen. Så jag fick avstå lektionen så kunde pellen rida och jag ta hand om stallet. Jag får väl rida lektion en annan dag istället ;) det lilla problemet är ju bara att de dagar vi har tid är just onsdag och fredag då vi ju liksom redan rider. Jaja, det reder sig alltid. 

Efter jobbet åkte jag på ett litet uppdrag för att fixa det sista inför gabbys årliga "jul"pynt. Lite försenat kanske, men det blev ju ett nyårspynt. 
Pellen och jag var rätt nöjda med vårt verk! 

Gjorde iordning gabbe sen och red honom på Lollos lektion på kvällen. Skulle rida istället för mamma och då blev det på Gabby! Var lite lätt nervös över att jag inte skulle kunna bromsa eftersom Lollo inte ridit på en vecka. Vi red ju ut över jul och sen har han longeras och löshoppat och ja, då var risken ändå stor att det skulle vara turbo! Men vi tog en graman som säkerhetslina och det gick faktiskt ganska bra. Det är så lätt på honom att fastna i handen, men när man själv väl kommer till ridning så är han väldigt rolig. Då är det ju krut i honom men ändå påverkbart! 

Imorgon har vi VM på ridskolan som jag ska vara domare på. Hinner jag så ska jasper få springa lite på lina och sen ska jag ladda upp för nyår. Kommer utan tvekan bli bästa nyåret någonsin - kantarellsås, sällskapsspel och ARMY of SKANKS!! 
Sen är jag ju ledig hela helgen vilket ska bli skönt. På söndag ska jag rida lektion på jasper för Annie om han är på banan igen och sen ska jag till Kersö och rida raggan med hjälp av Maria! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0