Lördagsjobb

Har varit på så bra humör hela dagen - tänk vad mycket två ridpass kan göra! 
Jobbade 7.30-17 och allt flöt på himla bra. Blir så mycket lättare när vi har en bra extrajobbare på fm och grymma stallvärdar. Är verkligen nöjd med hur lördagarna ser ut nu. 
Efter jobbet så red jag Gode tillsammans med Lollo och Gabbe. Det ska vara märkestävling imorgon, så dressyrstaketen var redan framställda. Svårt men nyttigt att då bli tvungen att verkligen styra hela tiden, för hade Gode själv fått välja hade vi tagit staketen både en och två gånger. Lättare att springa över än att svänga ;) 
I början kändes det som att Gode verkligen intagit lördagsmode, lite segare än igår iaf. Men jag höll mig bara till planen att rida honom längre, lägre, avspänd och självbärig. Jag får inte bära runt på honom eftersom han aldrig riktigt kommer till ro då. Ingen panik över att det inte känns perfekt! 
Mot slutet kändes det ganska bra, han gick av sig själv och jag behövde inte bära runt på honom alls. Från att vi knappt kunde svänga när staketet kom till att styra runt en 12m volt till höger (vänster bog lever lite sitt egna liv). 
Även om det är svårt att verkligen ställa om sig själv så mycket, så kommer det bli bra i slutändan. Han tycker det är superjobbigt att behöva bära sig själv men han måste för att inte gå på spänning. 
Dock har min nacke sagt upp mig. Efter gårdagens känguruskutt by Gode så har jag inte känt av det så mycket under dagen, men när jag red började det kännas och sen har det bara blivit värre. Men men, det får lov att gå över till imorgon för då ska jag träna Gode för Annie! 

Fina killen❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0