Quite Delight

Var uppe på ridskolan imorse och tittade när mamma red klubbtävling på Glenn. Åkte sen vidare ut till Hogsta där jag skulle rida fina fina QD. Det är ganska precis ett år sedan han skadade sig och har vilat more or less sedan dess. Han har stått på rehab och nu varit på igångsättning i nästan tre månader. 
Tanken är att jag ska börja rida honom lite nu igen. Louise som äger honom har inte riktigt tid men vill ändå inte sälja honom och är därför glad för all hjälp hon kan få. Hon får hjälp och jag får rida, bra deal ;) 
Så idag var jag alltså där och blev lite uppdaterad om allt runt omkring och så red jag en stund i ridhuset. Jag har alltid gillat den hästen, men det var verkligen en helt ny häst nu - på ett positivt sätt! Mycket mer liksidig, inte alls lika stark i handen och såklart lite mindre ork och muskler. Och tänk vad mycket lättare det är att rida en så. Här häst när man börjar lära sig rida på känsla istället för att dra i tygeln..! Varför har Annie inte sagt att det är så man rider tidigare? ;) 

När jag kom hem drog jag på mig löpskorna och gav mig ut på en runda i solskenet. Var riktigt tungt och det kändes som att det gick riktigt långsamt, men 11,3 km på 1.07 h är inte helt värdelöst ändå! 

En bra dag med andra ord, det enda som saknades var en skimmel på klubbtävlingen imorse.. 


Fina killen! Ska rida honom igen på tisdag och det ska bli riktigt roligt att få komma igång med honom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0