18 km och ett ridpass senare

Jag fick med mig Ellen på 100 mil - utmaningen till midsommar, så idag kan jag räkna av ytterligare 18 km! 
Ni kanske har sett på Facebook den där "100 pass innan midsommar"-gruppen. Jag gjorde min egna version och valde 100 mil till midsommar. Alla mil till fots räknas, så både löpning och pw. Kanske inte om man går en km hem från bussen, utan en planerad träning ska det vara. Vi får väl se om vi lyckas, jag planerar att avverka ytterligare 5 km imorgon bitti. 

Så efter förmiddagens 18 km åkte jag till stallet på eftermiddagen och red lektion.  Red på cappi (nameless) och det gick helt okej. Har ju inte ridit honom sedan veckan innan jul, alltså tre veckor sedan. Han hade iaf världens energi idag. De har ju inte gått så mycket sista två veckorna, så han hade verkligen samlat på sig energi. Men jag gillar när han blir så, även om han busar lite i hörnen och galoppfattningarna så får han hellre vara såhär än när han blir seg och trött. Det är bara rida på framåt när han busar, för han gör ju inget så det känns som man ska åka av. 
Överlag så kändes det helt okej idag, framförallt galoppen. Han har ju inga muskler och blir lätt lite framtung, men idag kom bakbenen in och nacken upp lite mer iaf. Han är verkligen en sån där typisk skänkeln fram till handen-häst, alltså driva på och fånga upp med miljarders halvhalter. 

Imorgon är det back in business på riktigt. Nu dröjer det enda fram till påsk innan det är röda dagar igen. Tur att påsken ligger tidigt i år :) 
Är lite inne på att jag ska rida på torsdagar också den här terminen, men det beror lite på hur det blir med grupperna om dom blir fulla eller ej. Jaja, time Will tell. Jag får hålla tummarna för att det funkar och att mamsen vill hjälpa till och sponsra lite.. :)




Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej!
Vet du hur Bullen, William och Moon Strike mår?? Vet du något om deras ägare sagt något? Känner du dom? och Vart står dom? Saknar dom!!!

2015-01-12 @ 00:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0