Den onde blev den Gode

Härlig dag vi haft.. Har sprungit ut och in, fram och tillbaka för att slla hästar skulle få komma ut en stund var i hagen. Det var så himla halt under den lilla snö som frusit på under natten, så för att då inte skulle röja så mycket fick de gå bara några åt gången. En röjar-Ralf och två snällisar i varje gäng så gick det bra! 

Efter lunch red jag den gode, som var mycket god idag. Förvisso bara jag och Chris i ridhuset med varsin häst, och han flyttade på sig så fort jag var närmre än 20 m :p 
Gode var inte riktigt lila framåt idag som igår, men när han kon igång så blev det en bra bjudning. Igår var han spänd och släppte all kontakt och sprang mest, men idag blev det en ärligare bjudning. Han är jäkligt ball alltså! 

Efter jobbet red Hedda lektion och de skötte sig super. Jag rejsade in i stallet sen för att göra iordning cappi och rida honom på lektionen. Han hade kört full fart igår, så jag väntade mig en tickande bomb. Men oj så fel jag hade.. Han tog helst inte ett steg idag.. Eller så var han superspänd, fanns liksom två lägen. Har lite svårt att sätta ord på känslan, men det var lite som att det inte var någon hemma riktigt. Han är ju inte så gammal, och har trots allt verkligen tagit ridakolelivet med största ro. Så att det kommer ett bakslag är väl inte så konstigt. Jaja, nya tag! 

Imorgonr sista arbetsdagen den här veckan. Börjar 7.30, men jag har glömt mina hemmanycklar i stallet så jag måste åka samtidigt med päronen vid kvart över sex.. -.- 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0