Gode Gud

Alltså den här dagen hade kunnat bli ett rent helvete. Eller ja, hela förmiddagen var ett helvete eftersom bajsbandet inte fungerade. Så vi fick snällt tömma kärror över kanten till containern. Inte askul, men vi blev klara i tid. Tack och lov skulle inte hovslagaren komma förens imorgon, annars hade vi nog mockat fortfarande ;) 
Köttade på till kl fem då jag slutade, stressade sen som en idiotas eftersom jag rider lektion halv sex.. Kände verkligen på mig att det skulle gå dåligt eftersom jag var så stressad innan. 
MEN! Dagen till ära bjöd fina fina Gode Gud på ett riktigt höjdarpass. Måste erkänna att jag red ganska bra också, för att vara mig iaf. Efter lite tjat från Annie så satt jag både still med handen, den var framme och uppe och benen lät bli att klämma. 
Mitt problem med Gode är ju att jag inte riktigt litar på honom, vilket resulterar i att jag blir lite hållandes i tygeln. Men idag var Annie på mig konstant att jag skulle lätta av och rida med en supermjuk kontakt. Och bra blev det verkligen! 
Att han dessutom var snäll som ett lamm ( vi utmanade förvisso aldrig ödet, men att inte göra det är ju det bästa vi kan göra just nu!) och travade på så jag knappt kunde bromsa gjorde ju inte saken sämre. 
Var alldeles lycklig efter lektionen, så när jag väl kom ifrån stallet åkte jag direkt till gymet och sprang. Hade energi så det räckte och blev över. Det är rätt otroligt vad ett bra ridpass kan göra med humöret!! 

Nu ska jag sova, klockan ringer 4.40 för en löprunda strax efter fem! 


Fina fina ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0