Hoppmåndag

Morning korsning vänner! 
Dagarna rinner iväg och jag hänger inte riktigt med i deras tempo.. Men jag ska inte klaga, vill ju att tiden ska gå fort nu. 
I fredags hade jag monadens vänner här på middag på kvällen. Supermysigt som alltid, bortsett från att min tänkta lunchlåda inför lördagen inte blev så mycket till lunchlåda ;) istället för att laga tacos till ett helt fotbollslag så gjorde jag till en dressyrspecial, och det är typ lika mycket mat! 
Jobbade i lördags och var livrädd för att försova mig. Så vid halv sex vågade jag inte snooza längre. 
Jobbade hela dagen och fastnade sen i stallet och pratade med Lollo och Chris i över en timme. Tiden verkligen sprang iväg! Var väl hemma strax efter sju, och jag slutade ändå jobba kl fem,.! 

Idag har jag jobbat som vanligt. Alla elever har gjort riktigt bra ifrån sig, och jag hade dessutom en extragrupp efter mina egen. Fias s4 och hoppning stod på schemat! Det är roligt med hoppning, även om jag är mer nervös när jag står på marken än rider själv. Men det gick riktigt bra och alla elever verkade tycka det var väldigt roligt och blev besvikna när vi var tvugna att avsluta för att lektionen var slut. 
Så efter 12 timmars jobb (7.30-19.30) är man rätt mör. Ska hoppa in i duschen nu, stupa i säng och vara på jobbet 6.30 imorgon yiihaa! 

Ändå ganska mysigt att komma hem till det här! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0