Måndag

Som sagt så missade jag morgonjoggen imorse och tog bilen till jobbet istället för en promenad hehe.. Min tänkta planerade träning började bra ;)
Jobbade iaf hela dagen och det flöt på mucho bra. Vi hade världens bästa praktikant i Fritte (bortsett från våra grymma jullovsbarn som är helt fantastiska!) och förutom att hon kom lite sent så fick hon MVG. Men det är ju det som är tjusningen med praktikanter - "man vet varken om eller när dom tänker dyka upp".
 
Hade lektioner sen på eftermiddagen och det var väldigt få som dök upp. Tror typ alla grupper var halvfulla, men det är rätt skönt det med ibland eftersom man hinner med så mycket mer och kan lägga mer fokus på varje elev.
 
Spurtade hem efter jobbet och switchade kläder för att ge mig ut på en måndagsprommis med Fritte. Värsta flashbacken! Men supermysigt och vi babblade på som vanligt exakt hela vägen. 
 
Imorgon ska jag som sagt döme märke och Lc i stallet, men innan det tänkte jag antignen jogga eller ta en pw. Har ju också lovat bort mig på en liten knoppkurs efter tävlingen. 
Dags för mina 40 situps innan jag tar en dusch och intar sängläge.
 
Hittade en fantastiskt härlig bild från en måndagsprommis 2012.. hehe! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0