märkestävling

Som sagt jobbade jag som domare under dagens märkestävling på ridskolan. Jag gjorde min första tävling som domare förra hösten, alltså september 2013. Jag måste erkänna att det har skett en enorm utveckling på eleverna! Det är ju på ett cirkus samma elever som är med och rider, självklart några nykomlingar och några bortfall, men överlag är det ganska mycket samma elever som är med. I princip alla har ju gått upp en klass sedan dess, men det som är roligt är verkligen att man ser skillnad i ridningen och deras förmåga att inverka. 
Det har verkligen hänt något den här hösten, och många har börjat rida så mycket bättre! Så roligt att se och jag blir alldeles varm i hjärtat av att se vissa elever och ponnyer/hästar göra sitt yttersta inne på tävlingsbanan. 
 
Två saker gjorde den här tävlingen extra bra.
En elev utmärkte sig lite extra genom att tamejfan rida brallorna av de andra! Riktigt riktigt bra ridning. Det andra var att få se min fina Royal lotsa runt Ida 12 år i sin första märke två på stor häst. Han bär runt henne så försiktigt, gör precis vad hon ber honom om och tycker livet är toppen! Som sagt, varm i hjärtat! 
Även Frida och Musse, som båda är mina gamla stjärnor, visade sig i stora drag från sina bästa sidor. Musse hade lite brådis i galoppen (han trodde vi låg efter i tiden eller nåt.. ;) ) och Frida undrade om Sandra hade glömt halten i Lc:1. Det är kul att få se sina gamla tävlingskamrater hjälpa nya ryttare in på banan, för hjälpt mig är precis vad de har gjort! 
Fina fina Friday <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0