Så var det nytt år

Jobbade ju hela dagen igår med Lollo och vi var faen grymma. Kvart över tolv var stallet helt färdigt och då hade vi ändå haft lite kaos också med allt folk. Efter lunch red vi lite och jag red på Gode. Han är rätt stor, men när han kommer igång så blir han himla trevlig! Red ju honom precis när han kom och då var det två varv i trav åt varje håll typ, så hann ju inte direkt få någon känsla för hur han var. Men ja, trevlig var han verkligen! 
 
Firade in det nyaåret igår tillsammans med två av mina finaste vänner. Vi åt en supergod middag, pratade massor och åkte in till stan och tittade på tolvslaget därifrån. Åkte tillbaka hem till Erkan där det bjöds på choklad, chips och kortspel. Haha hur mysigt som helst. Dock insåg Ellen och jag att det inte gick någon buss hem och taxi gick ju inte att få tag på.. Så det blev en promenad hem och jag landade innanför dörren vid fem imorse. Ett litet problem är ju bara att jag helt enkelt inte kan sova längre än till 10.. Vet en som kommer vara trött ikväll..! Men det är det värt. 
 
Nu ska jag och mamma ta en promenad med Kennie till hby strand för att hämta min bil som jag lämnade där igår. Lite senare i eftermiddag ska jag till stallet och ha lektion för Hedda, och i övrigt tänkte jag inte göra så många knop idag. 
 
Två bilder från igår!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0