17 timmar senare

04.56 satt jag som sagt upp på häst nummer ett imorse! Ibland undrar jag om jag verkligen är normal? 
Det innebar ju att jag åkte hemifrån vid fyra, och det är nog inte alla som åker bakom nattbussen på vägen till stallet.. 

Hur som, jobbade på som attan på morgonen för att hovslagaren skulle komma. Dock visade det sig sen att det var imorgon! Jaja, kan inte bli rätt jämt ;) Då hade jag ju iaf hunnit med mycket på morgonen, så resten av dagen blev utan stress. Två hästar fick i skrittmaskinen, en skrittade ut och en fick skritta+5minuter trav i ridhuset. 
Efter jobbet åkte jag tillbaka till färingsö och red gabbe. Fina fina Gabby! Idag var han en star! 
Lyckades iaf tajma så jävla bra.. Spöregnade när jag åkte dit - uppehåll hela tiden jag var där - spöregn när jag åkte hem. 

Jag landade hemma för typ en halvtimme sen och har bara hunnit äta lite middag. Imorgon är jag ledig. Dock ska jag spendera hela dagen i stallet iaf :P först åker jag till färingsö och rider två och sen ska jag till Kersö och rida Marias häst Raggan. Maria kan inte rida just nu, och jag tackar ju inte nej ;) så imorgon ska vi bara jogga lite, om vädret tillåter ute vid fältet. På lördag blir det lite mer dressyrjobb med Marias hjälp och på söndag ska vi HOPPA! Haha det ska bli jätteroligt, även om den verkar lite vild när det kommer till hoppning :D 
Så nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng! Är helt fruktansvärt trött haha!

4.56... 


Fina fina Queen! Så jäkla ball häst! 

Och så Helge superstar såklart! (Observera att öronen inte fick plats i bilden..) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0