8 timmar kvalitetstid

Om jag var trött igår så är det ingenting mot vad jag var imorse.. 
Åkte iaf till färingsö vid nio där båda hästarna fick springa. Den första gick inte så bra medan den andra gick bättre. Tror nummer ett var lite trött i kroppen (eller trött på mig kanske?!). Trött häst + blåst (=spänd häst) är ingen kanonbra kombo. 

Åkte vidare till Kersö där jag skulle rida Marias gulliga häst Raggan (Ragazza). Himlen öppnade sig när jag skulle rida, så vi fick tyvärr hålla oss i ridhuset. I början var det lite klurigt, hon lika de verkligen ingen annan jag suttit på. Men när vi väl hittade varandra och talade lite samma språk så blev det mycket bättre. Hon var iaf rolig att rida, och imorgon ska Maria hjälpa mig med henne på förmiddagen så förhoppningsvis hittar jag ännu fler knappar. 
Efteråt fick hon sig en ordentlig rykt innan jag begav mig hemåt igen. 

8 timmar och tre hästar senare så var jag hemma igen. En bra ledig dag med andra ord 😄 
Imorgon kommer paålarnas mattar hem igen, så nu är det slut på det roliga med dem två dessvärre. Men raggan ska jag ju rida på söndag också, och jag kan säkert flörta till mig att få rida de andra två någon mer gång i sommar ;) om de känns bra för sina piloter när de gör premiärturen förståss.. Annars får jag nog sparken som hästvakt! 


Gulliga Raggis! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0