Lever i drömmen

Alltså idag är en sån dag då jag kommer hem klockan tio på kvällen med ett stort leende på läpparna, efter att ha varit igång sedan kvart över sex imorse. 
Var helt fel i min tidsberäkning och kom till jobbet en kvart för tidigt imorse.. Hade ju inge gjort något om Jag kunnat börja jobba då, men det skulle låsas upp kl sju och jag har ju inte nyckel. Jaja, bättre lycka imorgon! 
Jobbade på hela dagen och även om det tog lite extra tid för att man måste leta efter saker och inte riktigt har koll på rutinerna, så gick det bra. Gården är så fruktansvärt fin och innehar alla faciliteter man kan tänka sig. Hade det inre varit för att jag redan har världens bästa jobb så vet jag vart jag skulle ha jobbat..! 

När jag var klar med allt, lite senare än beräknat men så blir det ju när man pratar för mycket :p, så åkte jag till hästisarna på färingsö. Wappe skulle få gå ett pass på kvällskvisten. W inledde med att tycka vi kunde gå hem istället när jag skrittade på långa tyglar... Men såfort jag kom i trav så var livet toppen och han sprang med öronen framåt. Han skötte sig bra så efter 25 minuter i värmen fick det räcka. Gjorde iordning och släppte ut honom i hagen igen. 

Medan jag red blev jag även inbjuden på middag hos Jennie (hon bor på samma gård) där Annie och Lollo mfl befann sig. Värsta lyxen ju! Trevligt sällskap, God mat och jag slapp laga den själv, kan det bli bättre? 
Nu ska jag hoppa i säng. Jobbar ju imorgon också men då har jag lite mer koll på läget ;) ska rida Wappe efter jobbet också, så det kan bli en lika bra dag som idag 😄


Fina Kersö! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0