Klubbtävling

Idag var dagen då QD skulle få springa program för första gången på 18 månader. Själv har jag inte ridit program sedan första maj förra året, det är ändå ett tag sedan..

Jag värmde honom precis som vanligt med övergångar och sedan galopp i lätt sits. Han kändes helt okej, det är ju aldrig bra just i värmningen. När jag hade skrittat lite började jag rida ihop honom lite mer och man märkte att han kände på sig att det var något på gång. Han blev lite spänd, men det går ju ändå att rida ur det. 
Mot slutet av framridningen kändes han riktigt fin! 

Väl inne på banan tänkte jag att vi skulle trava lite lugnt, men QD tyckte livet var toppen och valde ökad trav istället.. Knashäst! 
Själva programmet är jag ändå nöjd med! Han hade hur kul som helst, likaså jag. Men vi hade ändå små missar i allt för många bedömningsgrupper, vilket ju såklart drar ner lite heltiden. Men j-, jag är nöjd över att vi hade så himla kul båda två, det var det viktigaste! 

Nu är jag trött som ett jävla as. Har jobbat sex dagar i sträck och kommit hem sent verkligen varje kväll. Inte innan tio någon dag på hela veckan.. 
Imorgon ska QD vila och bara få på prommis, så då
Kan jag ta med honom på min och kennies lunchpromenad. 

Fina lilla QD, tänk att vi för ganska precis ett år sedan inte trodde att han skulle bli frisk igen. Vi håller tummarna varje dag att det ska fortsätta funka, och varje dag innebär mer glädje än vad ni ens kan ana! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0