Slut som artist

Försov mig lite imorse och hann inte fixa lunch. Tänkte att det skulle vara lugnt eftersom jag ändå slutar så tidigt. 
När stallet var klart tog jag Ester på lina och hon skötte sig bra. Under lunchen red jag QD ett pass för Annie. Det var inte bra från början, men det blev riktigt bra. Han kunde trava i en lite mer joggtrav och inte ta i så han spricker i varje steg! Vi vill dit, och vi är på helt rätt väg. Både han och jag var helt slut efteråt, trots att vi inte ridit särskilt länge. 

Innan jag gick ut med QD så kom Annie och frågade om inte jag kunde ha hoppningen på kvällen eftersom nettan var sjuk. Så min kväll som skulle gå till handling, städning, betala räkningar och träna blev istället ponnysar och trestuds. Jag tycker alltid det är lite svårt i början, men när man kommit in i det är det ganska kul. 
Med tanke på att jag varken då hade lunch eller middag med mig så var jag ganska trött när jag åkte från stallet kl 22.. Då hade jag bara varit där sedan 6.30! 

Så nu tänker jag hoppa i säng. Det värsta är dock att jag, oavsett när jag går och lägger mig, aldrig sover längre än till 7 på morgonen. Och med min vanliga tur lär jag väl vakna redan vid sex ändå. 

Min ensamma lilla bil innan jag åkte från stallet ikväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0