hopparN

Ett under att jag fortfarande lever! 
Dagens lektion bestod av hoppning på galoppbanan.. Askul egentligen, om man är mentalt förberedd! Hehe, det där med spontana grejer är inte riktigt min melodi :p 
Dansken fick vara dagens stjärna, och man kan ju inte riktigt påstå att han är någon stjärna på det där med hoppning. Kan erkänna att jag var lite lätt skakis när jag hoppade upp. 
 
Vi började med att trava och galoppera några varv runt allihopa (alla fyra..), och sen fick jag och Pellen vara först ut med självaste hoppningen. Det var med hjärtat i halsgropen, men vi överlevde alla språng trots att vi sprang more or less rakt igenom ett par gånger.. Tur att stenarna inte sitter fast på muren!
 
Dansken är ju otroligt snäll i alla lägen, och skulle nog aldrig få för sig att stanna. Sen att han som sagt inte är en stjärna är ju en annan femma, och det är det som sätter lite skräck i mig. Jag är inte rädd för att åka i backen, däremot att vi ska åka i backen tillsammans jag och hästen. 
 
Det var iaf väldigt roligt, även om jag fortfarande var lite skakis när jag hoppade av :P
Imorgon ska jag faktistk hoppa igen, men i hoppgruppen! Det är jag mentalt förberedd på, så det ska bli superkul! Har ju önskat att få rida Elton superstar såklart, så jag håller alla mina tummar för det! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0