Noll motivation

Motivationen till att rida ligger på noll just nu, om inte på minus. Känns inte alls lockande att trimma ett pass i ridhuset. Ute är det kallt och blåsigt så det lockar inte heller. 
Det värsta är när folk bara "äh ryck upp dig nu, det går dåligt ibland". Jo visst, men prova en dag i mina skor, med mina krav på mig själv och med min ständiga prestationsångest. Sen kan du få säga att det bara är att rycka upp sig. 
Jag har bitit ihop och kämpat på så många gånger nu, men vad har det hjälpt? Har det gått bättre? Nä! Jag fortsätter harva runt mellan 55 och 58 procent i Lb, oavsett vilken häst jag sitter på. 
Fick en ponny som hade vinster på nationell nivå och sm-kval. Vad kunde jag åstadkomma? Hmm.. 52% i La var inte ovanligt. Otroligt nog lyckades vi kvala till nationellt, startade en gång och kom jättesist. 
Fick en fin häst som hade tävlat st George och kunde byta i vartannat och gå i lite piaff och passage. Samma visa där - 52-58% i msvC. Vi kunde liksom inte ens trava på tygeln. 
Och av alla ridskolehästar jag ridit så har jag ju inte lyckats med en enda. Face fact. 
Pallar inte bli besviken nå mer. 


Älskade vän ❤️ du förtjänar någon som kan göra dig rättvisa, någon som kan låta dig stå högst upp i resultatlistan.. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu har jag inte läst här inne på länge... Jobbar du fortfarande på ridskolan?

Bara för att man köper en bra ponny/häst så är det ju inte alls säkert att man själv kan komma upp i samma tävlingsnivå som tidigare ryttare. Många unga ryttare har hamnat i samma situation som dig. Vet inte om det beror på om man som ung överskattar sin egen förmåga och vill få resultat för snabbt.

Rådet är att skaffa en BRA tränare, låt träningen kosta pengar. Hasta inte fram resultat.

2015-11-05 @ 13:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0