Chompis

Jasper tappade ju som sagt en sko igår, och den hann tyvärr inte komma på i tid så att jag skulle hinna rida. Istället fick han gå ett kort pass longering. 
När jag inte kunde rida idag så kände jag direkt att tävling nästa helg var alldeles för kort inpå. Nu kunde vi ju få på en sko som sitter halvdant men Lotta kommer först på onsdag. 
Jag har ju inte sett honom gå mer än någon gång precis när han började gå lektion ( och en gång på film ). Jag longerade ju lite när han precis kommit, men det har hänt mycket med honom sedan dess. Då tyckte jag att han var oroväckande lik en av våra andra ridskolehästar (missförstå mig rätt, alla våra hästar är perfekta på sitt sätt!) som kanske inte alltid är så vacker och rör sig så bra. Under ryttare blev han ju bättre, men bilden av longeringen har hela tiden suttit kvar. 
Idag har jag dock ändrat min uppfattning.. Den hästen med ännu mer styrka.. Oj vad han skulle kunna trava! Han börjar verkligen hitta tekniken i att lyfta på tassarna. 
Tävling nästa helg är kanske inte så långt bort ändå.. Nu när jag sett honom så är han ju så mycket bättre än vad jag hela tiden har trott!! Så glad över att jag får trimma ihop med honom, och att han är min kompis ❤️ och alla andra elever som får sitta på honom ska skratta sig lyckliga, för känslan han bjuder på kommer de nog inte få uppleva på så många andra hästar! 
Såhär såg han ut ungefär hela tiden vi var på tävlingsplatsen i lördags.. Tänk att man kan ha en sån nerv som han har, och ändå vara så jäkla iskall i skallen! Du är bäst ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0