Tdb är skräp

Idag var dagen D - dagen då det skulle anmälas till tävling. Stressen är ju alltid ett faktum, men jag känner mig ändå alltid rätt lugn över det där numera. 
Tanken var ju att min stjärna Jasper skulle få debutera på tävlingsbanan när vi ordnade en lokal Lb:2 i slutet på november. 
Jag har ju i år haft endagarslicens eftersom jag inte haft en aning om hur mycket jag kommer tävla, och tur är väl det eftersom år 2015 kommer ha innehållt totalt en enda tävlingsdag. Jag beställde en ny licens inför tävlingen första maj, men QD skadade ju sig och vi kunde inte delta. Veterinärintyg kunde visas upp och jag fick pengarna tillbaka. Men uppenbarligen drogs licensen iaf?! 
Vi hade precis rullat in på stallplan, efter att ha varit med Lollo och gabbe på träning, när klockan slog 18.00. Allt gick enligt plan, tills tdb säger att jag inte har licens! Alltså på riktigt?! Så jävla bittert! Det slutade med att Lollo fick gå in och anmäla sig själv, åt mig, på reservplats nummer 36.. Om jag kommer komma med? Nä! 
Känns så tråkigt när man för en gångs skull har hittat en häst att träna och kunna utvecklas med. Vi har ett sjukt bra upplägg med träning på dagtid där vi har alla möjligheter att "utsätta" hästarna för tävlingssituation. Det blir ju en liten dipp i motivationen så att säga, man har inte riktigt något att träna för. Självklart har vi jättemycket att jobba på ändå. Min tanke var ju att testa honom den här gången, och att vi skulle vara ännu mer redo för uppgiften till påsken. Nu får påsken bli testtävling, och nästa påsk tävlingen då vi ska vara redo. Om vi fortfarande hänger ihop, det vet man aldrig. 
Känns ju extra trist när man verkligen tränar, jobbar, är i stallet jämt och verkligen lägger sin själ i det, och ändå misslyckas man med det mest simpla.. 


Det här saknar jag.. Att tävla var och varannan helg med ponnyerna. Vi åkte verkligen land och rike runt med dampis. Allt från New Forrest SM i Vetlanda till en lagtävling i Hudiksvall som vi åkte fram och tillbaka till över dagen. 
Sen ponnytiden kan jag räkna mina tävlingsdagar på två händer.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0