Ändå så bra

Gårdagens pass med jasper var inte katastrof, men jag hade heller aldrig någon riktigt bra känsla. Dock ändå en bit på rätt väg. 
Idag däremot - vilken stjärna! Redan från start kändes han ganska bra. Han blev lite taggad när vi blev lämnade ensamma i ridhuset, men det vara bara till vår fördel. Överlag kändes han faktiskt jättefin. Fattade galopp nio av tio försök, gjorde superfina (i Jaspers mått mätt) skänkelvikningar och travade ganska bra! Det jag är mest nöjd med är att jag löste problemen själv!! Jag sa till Annie igår att det kanske inte var så bra att jag skulle rida honom all by myself idag, men hon skulle hjälpa mig lite så då kändes det okej. Men när hon kom in så var det redan på topp! 

Hade lektioner 16-20 och alla var så duktiga! P1-2 travade allihopa själva på volterna, och alla höll sig i trav på sin volt! P2-3 fick galoppera för första gången, vilket de gjorde så bra! Sist ut var en helt ny P1 som red för första gången, och där kunde allihopa både starta, stanna och svänga sina ponnyer! Det är så roligt att ha lektioner när det flyter på så himla bra. Jag har dock inte så mycket röst kvar, men vad spelar det för roll? 
Imorgon blir det jobb 6.30-16. Ska rida lektion på dagen och efter jobbet blir det idolfredag med mina favs ❤️


Finast av alla ❤️❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0