Göllig

Dagarna flyger förbi som vanligt. Jobbar hårt om dagarna och somnar som en stock tidigt på kvällarna. Precis så som jag gillar att ha det. 
I fredags red jag lektion som vanligt på Jasper. Han var lite tjurig i början, men inte alls så arg som han varit förut. Jag hade ju en förhoppning att kunna fortsättsa med det jobbet vi gjorde i onsdags, men med tanke på hans humör (som troligen kom av att han var trött då han gått rätt mycket i veckan) så var det ingen idé. Det måste komma av att han vill arbeta. Så istället la jag fokus på att hålla en jämn bjudning och jobbade med lösgörande övningar för att få honom mjuk och glad. Han gjorde faktiskt superfina skänkelvikningar! På slutet kunde jag reglera tempot mycket bättre, och även reglera formen på honom. 
Det var inte ett toppenpass, men vi kunde jobba oss fram till en bra känsla! 
 
Helgen har också gått i ett som vanligt. Igår spenderade jag en heldag inne i stan med mamma som sen avslutades med födelsedagsmiddag. 
Idag tog jag en promenad till stallet för att vara med på en liten "utbildning" gällande klubbens och ridskolans hemsida. 
Tog en promenad hem till mina föräldrar där det bjöds på söndagsmiddag, och så avslutningsvis en promenad hem igen. 
 
Kommande vecka ser ut att bli ganska lugn. Ska rida som vanligt och jobba som vanligt. Kickstartar imorgon med jobb 7.30-21.30, varav sista fem timmarna är lektioner!
 
Hur är det ens möjligt att vara så gullig som han är?! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0