53900 steg

Tror nog jag slagit någon form av personligt rekord i dagens närmre 54000 steg!
Vi jobbade på hela förmiddagen i stallet och det var Malin och Thereses första riktiga dag. Allt gick helt klart över förväntan, och dessutom hade vi hjälp av bästa chipsen.
När förmiddagen i stallet är klar så har jag långlunch måndag-onsdag. Då är tanken att jag ska hinna rida jasper. Han fick dock lite halvvila idag och fick löshoppa istället. Han tycker verkligen det är kul men kör mer full fart framåt än att faktiskt ta i och hoppa ordentligt. Med honom har vi gjort så att han får fortsätta varvet runt istället för att stanna efter hindrena. Dock var det vid ett tillfälle som han tvärvände och tänkte ta hindrena från fel håll.. När han kom mot första insåg han att det blev lite tokigt, så istället sprang han hela vägen mellan hinderstöden och sargen..! Stöden står alltså direkt mot sargen.. Tur att han inte blivit tjockare än vad han blev under sommaren! :P

Jag hade lektioner sen som vanligt på kvällen. Alla grupper skrittade rundan barbacka eftersom det var hästarnas allra första pass efter betet. Jag gick som sagt med alla och lyckades samla ihop nästan 54000 steg under dagen. Jasper fick följa med sista gruppen ut så att han skulle få röra på sig ordentligt.
Imorgon får han gå dressyr igen och eventuellt får vi hjälp av Annie också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0