Onsdag och torsdag

Onsdag är en bra dag! Kort arbetsdag och lektion. Jag började lite tidigare för att kunna gå på pricken kl tre när jag slutar. 

Jasper började lite vingligt idag, inte på topp med andra ord. Men efter en stund blev han riktigt fin! Vi kunde rida både skänkelvikning och göra skritt-trav övergångar innanför spåret. Men framförallt så var galoppen himla bra idag! Bärig och lugn. Min duktiga, fantastiska kompis! 

Racade ut till raggan sen som fick hånet pass i ridhuset med lite bommar. Sjukt pigg var hon! Men efter en stund coolade hon ner sig. Galoppen blev väl kanske inte toppenbra, men traven var ändå helt okej. Det är ju ändå positivt, när det är traven jag brukar ha svårt för att hitta suget i. 

Idag började jag lite senare så tog en otroligt välbehövlig sovmorgon och gick upp först halv 8! Vet inte när jag sov så länge senast?! 
En tripp till gymet och sen till jobbet. 
Jasper fick gå ett ganska lätt pass idag. Han kändes stundtals riktigt fin, men jag tror han hade lite träningsvärk från igår för han var lite protesterande idag. Inte alls så som han varit förut, men ändå att det tog emot lite. Vi gjorde ändå alla saker, men bara någon gång. I vanliga fall gör vi ju många repetitioner av varje sak, även om han gör det relativt bra. Men bra måste bli bättre och han måste befästa allt (vi pratar alltså om typ galoppfattningar och skänkelvikningar.. :P), så därför får vi upprepa allt flera gånger. Men idag nöjde jag mig med att han gjorde allt en gång bra och sen vidare till nästa. Bara för att checka av att allt funkar utan att han ska bli trött. 
Men oj vad härlig han är att rida ändå nu! Tar vara på varje dag för jag vet ju exakt hur fort det kan vända! 

Nu - sängen! Imorgon blir det jobb och lektion. Håller en tumme för att han är lika fin imorgon! 


Så himla snigga :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0