Fullt ös!

Inledde min torsdag med att ett hjul hade fryst fast på bilen... Efter att med hjälp av pappa via telefon fått däcket att lossna så anlände jag till den planerade slutdestinationen en halvtimme senare än planerat. 

Började jobba vid halv 11 och sen dess har jag öst på. Jag och pellen red runt lunch och det gick bra! Eller alltså, allt är ju relativt men vi hade full gas så jag är glad över det. Vi kunde tillomed fatta galopp åt båda hållen utan ett spö i handen, och efter ett gäng vänsterfattningar var jasper riktigt laddad och fattade ivrigt på hjälpen! Känns verkligen så skönt att vi kommit över den tre månader långa dippen.. Klart det kommer komma bakslag, men vi har ridit ur den värsta stormen så lite duggregn ska vi nog klara av! 

Hade lektioner hela kvällen och efter den sista red jag lektion istället för mamma på Wappe. Hade förväntat mig något riktigt jobbigt, men det var faktiskt mycket bättre än väntat. Han är ju lite het och det naturliga för eleverna är ju att dra i tygeln då. När han dessutom hade gått lektionen innan jag skulle rida idag, så sägs det att det är tyrbo direkt från start. Men jag tyckte faktiskt att vi fick till det helt godkänt! Klart han blir springig och stark emellanåt, men överlag kändes det ganska bra. Tricket är att lätta i handen och bromsa med sätet när han lägger sig på ;) 

Efter lektionen skulle bara alla hästar ha mat och hela anläggningen låsas. Jag fick dock hjälp med låsningen så det blev inte allt för sent iaf. 
Imorgon är det jobb som vanligt hela dagen och så rider vi ju lektion på dagen. 


Bästa jag vet ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0