Raggson

Skrev ett aslågt inlägg i söndags, som tydligen inte publicerades och bara försvann ut i cybervärlden.. #fettbitter 

Hur som, jasper gick som ett spjut i söndags, var typ det jag ville få fram med det inlägget. 

Idag åkte jag till Kersö efter jobbet för att rida lektion på raggan för Emma. Pellen följde med mig ut som ovärderligt trevligt sällskap. 
Raggan kändes ganska fin när jag värmde upp, men när man ska börja plocka ihop henne lite så blir det svårt. Sist jag red lektion kändes hon verkligen jättefin och jag fick en riktig aha-upplevelse, men efter det har jag inte riktigt hittat tillbaka till samma känsla. Det är en jävligt svår häst, men när man hittar det så är hon så rolig att rida. Det är inte så många meter i sträck som vi verkligen får till det, men det blir längre och längre för varje gång. 
Det är ändå så roligt att rida och så roligt att rida lektion för Emma! Annie är ju dom ni vet min husgud, men Emmas positiva ton i utlärningen är nog ganska svårslagen. Hon kan få ett riktigt skitpass att ändå kännas rätt okej med sin positiva inställning. Annie är förvisso också en stjärna på att få mig på bättre humör, så inget att underskatta där heller! 

Nu ska jag sova ett par timmar innan klockan ringer vid fem imorgon bitti. Då blir det en promenad med Kennie innan vi åker till jobbet till 6.30. Under dagen rider jag och pellen lektion och jag är så himla peppad. Ska bli så roligt, har ju längtat sedan i fredags :D 

Min superstar ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0