Bästa dagen på hela året!

Alla hästar på bete, stallet är tömt och vi har vara pyttelite kvar att högtrycka! Hur bra kan det egentligen bli?? 

Jag och pellen har köttat på som fasen med högtryckarna idag för att hinna göra så mycket som möjligt. Det är så träligt att ställa dog på måndag och höra klart det sista - man vill liksom vara färdig innan midsommar. Så vi började trycka vid sju imorse och 19.00 gick vi från stallet. Jag hann dock med att åka till jasper under dagen. Jag åkte med och hjälpte till att släppa valackerna på bete, och eftersom de går i närheten av lejondal så åkte jag dit direkt och fixade med jasper. Han är så nöjd och glad med livet just nu, bortsett från att han som sagt är lite väl pigg. Men han äter hur bra som helst och är faktiskt rätt nöjd med att inte gå exakt hela dagen i hage. Han får nya skor i nästa vecka och då kan jag börja rida lite igen. Bakskorna är det liksom ingenting kvar av längre... 

Jag och Ellen avslutade dagen med en traditionsenlig stallet är tömt - middag på ruccola. Skitiga, blöta och äckliga traskade vi in där..! 
Imorgon jobbar vi också och det är early bird som gäller. Förhoppningsvis kan jag sluta rätt tidigt eftersom jag jobbade så länge idag och igår, så åker jag till stallet på eftermiddagen och tar hand om min prins. Tror att han ska få springa några varv på lina ändå bara för att inte bli helt loco! 


Nöjd iaf med min outfit! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0