Sommarkollo

Jobbade på förmiddagen och ägnade eftermiddagen åt att fixa med jasper och allt runt omkring. Jag började mocka ur hans och loves hage, tömde en Box i ponnystallet (en från ponnystallet fick flytta in i hans Box eftersom stora stallet är det som kommer tömmas sist) och fixade med den sista packningen. Jasper fick ett ordentligt bad också. Eftersom jag har haft olja i manen på honom för eksemen så fastnar ju all skit, och trots att jag ju ryktar ordentligt varje dag så rann brunt vatten av honom..! 
Vi kom iväg i ganska bra tid, men det tog över en timme att köra.. Först skulle vi stanna och handla lite och sen lyckades jag köra fel?! Hur många gånger har inte jag kört till lejondal liksom? Royal stod ju där en sommar för typ fyra år sedan, jag har varit där och tränat jättemånga gånger och även hämtat bussen och sånt. Så ett par vändor har jag ju kört den vägen. Men idag tänkte vi åka bakvägen, som ju ska gå snabbare. Bara den lilla detaljen att jag svängde höger direkt efter motorvägen.. När jag ska få en vägbeskrivning så lyssnar jag oftast med ett halvt öra.. Annelie sa sväng höger vid lennartsnäs.. Jag uppfattade det som "sväng höger direkt efter avfarten från mottorvägen" 🙈 
Jaja, fram kom vi och jasper var nöjd över sin nya box. Nu får han ju vila och bara chilla kant i hagen i 1,5 vecka, sen är det på't igen! Jag har tänkt om lite gällande min plan över sommaren. Självklart ska han ju vila lite nu, men sen får han jobba lite mer än vad jag tänkt från början. Det är ändå inte kul att rida i november/december när det är mörkt, kallt och eländigt, så han kommer få en lite längre vila då istället. 

Imorgon jobbar jag som vanligt 7.30-21.30 så snälla Carro tar hand om min häst! 


Redo för avfärd! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0