Pannkakstorsdag

Bästa dagen på hela veckan - pannkakslunch! Utan tvekan det bästa med att kidsen har sportlov.. Usek ordnar pannkakslunch och självklart är personalen på plats! 

Jasper skrittade jag uppsuttet idag och provade att trava några varv. Han kändes lite stel i början men det värmde ur när han kom igång. Så förhoppningsvis kan vi börja sätta igång honom lite försiktigt nu. 
Hade lektioner hela kvällen, men ingen privatlektion sista timmen så jag passade på att rida med på sista lektionen. Fick rida på Sammy och det gick ganska bra faktiskt. Har ridit henne en gång förut för länge sen och det var verkligen kaos då! Jag tycker att den ser så trevlig ut, men ja det funkade verkligen inte då. Men idag gick det ganska bra, även om det blev svårt på slutet när hon eldade upp sig lite. Men det var liksom lite bekvämt att rida hela tiden, och skönt att inte hela tiden ha i åtanke att hästen är ung och stor som ett hus! 

Imorgon är det worki worki as usual. Har tre privatlektioner och ska rida lektion själv, så det blir en intensiv dag. Men jag gillar det! Dock blir det tidig uppstigning eftersom jag är där och börjar jobba vid sex. Börjar egentligen halv sju, men eftersom jag blir ensam ganska länge på morgonen så är det skönt att börja lite tidigare och kunna ösa av en del innan alla morgonelever glider in. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0