Han ger mig gråa hår...

Jasper fick en lugn helg med uteritter. Jag var även hos Nina och jobbade i söndags och red två hästar. Den ena hästen rider jag ganska ofta när jag jobbar, men den andra var det första gången. Alltså.. jag ville inte sluta trava på den! Hästen är riktigt stor (jasper-size men kralligare) men rörde sig så otroligt mjukt och trevligt och kändes inte alls så stor att rida. Galoppen var lite svårare, där fick jag honom inte riktigt framför skänkeln.

Igår fick jasper jobba lite i ridhuset med annies hjälp. Han var inte riktigt på humör kan man säga.. Han visade lite av en ny sida genom att bli väldigt glappig i kontakten. Sån har han aldrig riktigt varit utan alltid tagit ett bra stöd på bettet.
Efter lite funderingar bestämde vi oss för att byta till en remontnosgrimma inför dagens pass (har ridit på aachen-nosgrimman hela tiden). Han var bättre idag och mer nöjd över lag, men ändå inte helt bra. Något är det som stör honom, frågan är vara vad?! Igår och idag har han varit väldigt stoppig. Det har han faktiskt inte varit på länge.. Men när han väl springer så känns han otroligt fräsch och fin (bortsett från glappet). Han är inte det minsta öm i ryggen och tänderna är kollade för en vecka sedan.
Bor kiropraktor Micke kommer iaf imorgon och förhoppningsvis kan han hjälpa oss i denna fundering. Dock lyckades ju jasper som vanligt dra av sig en framsko idag.. förhoppningsvis är han inte alltför öm imorgon så att det ändå går att göra en rättvis "bedömning" på honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0