Ännu mera vila

Mycket lämpligt så drog jasper av sig en sko i måndags, 10 minuter efter att hovslagaren varit där och skott några andra. Så det blev lite mer vila för Jaspers del eftersom hovslagare dessutom är omöjliga att få tag på... Idag fick han iaf på sig en sko, men hoven hann ju gå sönder en del så vi får se hur länge skon sitter.
Hade tänkt att jag kanske skulle börja rida lite imorgon, men då kom nästa grej ivägen. Jag har ju fått låna den sadeln av ridskolan som jasper har gått med och trivts med. Den ligger inte optimalt men eftersom han har varit nöjd så har han fått ha den. Men nu behövde ridskolan ha tillbaka sadeln, och det är ju deras sadel så jag får ju bara finna mig i det. Dock får jag ju använda den ändå när den hästen inte är på lektion! Dock går den hästen lektion imorgon fm precis då när jag behöver rida för att bli klar tills jag börjar jobba. Och lördag kan jag ju inte heller rida eftersom det är lektioner lite hela dagen då. Så då känns det lite onödigt att sätta igång honom nu, så han får vila över helgen också så kör vi på igen typ på måndag.
Så istället för att rida i helgen så ska jag eventuellt åka och hälsa på bästa Pellson i Uppsala på lördag!
I övrigt rullar allt på i vanlig ordning. Jag jobbar och har lektioner. Ikväll ska jag till mos och träffa min kompis Johanna som jag inte träffat sen typ april 😁


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0